Skal du flytte til eller fra Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien og England, så kontakt Hvejsel. Vi har mange års erfaring med sikker transport og flytning. Kvalitet og tryghed i at dine ting når sikkert og præcist frem lægger vi stolthed i at kunne levere.

Flytning til og fra udlandet.

Så skal du bare bestille Hvejsel til opgaven.

Skal du flytte til eller fra Paris, London, Madrid eller andet sted, så har vi lang og stor erfaring med denne type af flytninger.

Vi har flytninger hver uge til og fra Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien og England - Kontakt os nu!

Paris Louvre Frankrig Flytning Hvejsel

Tid London Europa England Flytning

Det er altid vigtigt når man skal flytte, at man er sikker på, at de ting der skal flyttes, når frem til tiden, og er blevet transporteret forsvarligt. Hvejsel har 50 års erfaring i branchen, og målet er og har altid været, at kunden skal opleve fuld tryghed. For der er rigtigt mange ting at tænke på, når man skal flytte. Det ved vi også. Derfor bruger vi vores erfaring til, at gøre flytningen lettere for dig.

Vi kan klare alle størrelse af flytninger, og vi flytter for både private og virksomheder. Men uanset opgavens størrelse, så er vi altid opmærksomme på dine behov og krav. Og på at disse bliver opfyldt til fulde.


Hvor er mine ting, og hvordan har de det?

I alle vores lastvogne er der installeret tracking, så vi altid ved, og kan fortælle dig, hvor langt dine ting er nået på deres vej til f.eks. London eller Madrid. Men en af vores nøglekompetence og -værdier er, at vi er præcise. Vi er der med andre ord på rigtige sted og til tiden.

Når vi skal flytte dine ting til f.eks. Paris eller Berlin, så sørger vi for at alt er forsvarligt spændt fast i lastvognen. Så turen gennem Europa foregår med sikkerhed for, at alt kommer lige sådan ud af lastbilen, som de kom ind.

For at sikre både os selv, og det vi flytter, er vores ansatte trænet i at bruge moderne maskiner. De gør også, som før nævnt, at vi kan klare alle flytninger.

  • Er der trapper? Ingen problem. Vi bruger en trappeløfter, som på en skånsom måde bære tingene op.
  • Er det en større flytning, kan vi også medbringe en gaffeltruck i lastvognen.

Hvis du har spørgsmål af nogen art vedrørende din flytning, så ring eller skriv endelig til os. Så kan vi sammen sørge for, at din flytning til f.eks. London, Cannes eller Madrid, går så let som muligt. Du finder kontakt informationer og åbningstider her.

Nøgleord for denne side er: Flytte, Flytning, Transport, Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien, England, Paris, London, Madrid, Berlin, Cannes, Rom, Hamborg, Köln, Frankfurt, München, Marseille, Lyon, Toulouse, Nice, Milano, Firenze, Napoli, Venedig, Rotterdam, Haag, Brussels, Antwerp

Graphics Provided by www.vecteezy.com